En ny TV

Jag har verkligen lust att köpa en ny tv. Ibland kollar jag på filmer eller serier på datorn och om jag sen ser på min tv efteråt så märker jag verkligen skillnad i kvalitet. Det är så otroligt mycket skarpare kvalitet och klarare färger när jag kollar på datorn än när jag kollat på teven. På teven så är det mycket gråare och känns nästan lite suddigt. Det är galet hur snabbt teknik blir gammal så att man vill göra sig av med den.

Men det känns samtidigt dumt att göra sig av med en fullt fungerande tv. Det är inte ens en tjock tv utan en flat screen som var riktigt modern och väldigt dyr när jag köpte den. Den är också riktigt stor så om jag inte kan tänka mig att ha en med mindre bild så kommer jag bli tvungen att lägga ganska så mycket pengar på en ny tv.

En ny TV

Fast egentligen så kanske man borde titta lite mindre på tv istället. Det är inte särskilt konstruktivt att dega i soffan och bara låta timmarna passera medan man stirrar in i en skärm. Men man behöver ju faktiskt på slappna av ibland också och om man inte är ett proffs när det kommer till meditation så är det lättare att bara se på tv istället.

Men om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt funderat på att lära mig att meditera. Jag laddade hem ett program till min smartphone som lärde en att göra rätt sorts andning som man använder inom yoga och det var riktigt avslappnande. Det vore bra om jag lyckades göra en vana av det för jag skulle behöva lära mig att slappna av lite bättre på egen hand.