Hittat finaste huset

När jag var ute på min promenad häromdagen så gick jag förbi ett hus som jag aldrig har sett förut. Dom måste ha byggt det på bara några månader eftersom jag inte har tänkt på det tidigare. Det ligger väldigt nära mig så jag är förvånad över att jag inte har sett det. Däremot så ligger det inte vid gatan där jag går utan längre upp på tomten bakom ett annat hus.

Förmodligen har det främre huset styckat av sin tomt och sålt marken bakom. Huset är hur stort som helst och har panoramafönster runt om hela huset. Det är förmodligen arkitektritat eftersom det ser så modernt ut. På taket finns en takterrass och det går en altan runt om hela huset.

Jag gick inte på Hemnet och tittade på huset och såg att det såldes för nästan åtta miljoner. Om någon vill köpa det förstås. Ibland har jag svårt att tro att någon som har så mycket pengar inte väljer att köpa hus på Lidingö istället.

Fint hus